AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 29.8.2015

Mika Hilander odottaa sunnuntaista isoa haastetta

Mika Hilander odottaa sunnuntaista isoa haastetta

Mika Hilander pelaa hienoa kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves kohtaa sunnuntaina Tampereen Tammelassa HJK:n.

Ilveksen 32-vuotias maalivahti Mika Hilander on ollut jo pitkään loistavassa vireessä. Mies valittiin Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi, ja nollapelejä on kertynyt vyölle vino pino.

- Olen ihan tyytyväinen omiin otteisiini. Alkukausi ei ollut itseltäni mitenkään maaginen, mutta sitten aloimme pelata joukkueena hyvin ja itsellänikin alkoi kulkea. Ihan hyvä kausi tähän mennessä ja toivottavasti jatkuu samanlaisena, Hilander toteaa Ilveksen verkkosivujen haastattelussa.

Ilveksen puolustuslinjassa ovat miehet vaihtuneet viime aikoina sangen paljon pelikieltojen ja loukkaantumisten takia. Hilanderin mukaan tämä ei silti ole ollut ongelma.

- Ei ole tullut ihan hirveästi lisähaasteita, sillä kaikki puolustajamme ovat kuitenkin tuttuja kotimaisia pelaajia. Periaatteessa kaikki puolustajamme ovat olleet jo aika pitkään mukana Ilveksessä, joten tiedämme kaikki mitä pitää tehdä. Uudet miehet puolustuksessa ovat suoriutuneet hyvin.

Hilanderin mukaan sunnuntaina on tulossa taas kova ottelu ja iso taistelu.

- HJK on erittäin laadukas joukkue. Turha tässä on mitenkään kierrellä - altavastaajina lähdemme haastamaan HJK:ta. Kuitenkin siitä lähdetään, että pisteet jäävät Tammelaan, mutta iso haaste meillä on edessä.

Hilanderilla on myös terveiset Ilves-kannattajille.

- On ollut tällä kaudella aivan upeaa nähdä, kuinka kotiotteluissamme on viikosta toiseen niin paljon katsojia kannustamassa meitä. Toivottavasti sunnuntaina Tammelan kotiyleisö kannustaa HJK-kannattajat suohon. Ja toivottavasti kotiyleisömme pitää sellaista meteliä, että Tammelan mummotkin pysyy hereillä yhdeksään asti, Hilander päättää.


Ilves - HJK Tammelan stadionilla sunnuntaina 30.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia