AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 29.8.2015

Ennakko: SJK-IFK Mariehamn

Ennakko: SJK-IFK Mariehamn

SJK pelaa jo kolmannen ottelunsa viikon sisään, kun se kohtaa sunnuntaina 30.8. kello 18.30 IFK Mariehamnin Seinäjoen Keskuskentällä.

Viikon kaksi edellistä ottelua on päättynyt SJK:n voittoon ja voitonnälkää riittää vielä sunnuntaillekin. Sarjassa tilanne on jännittävä, sillä SJK on noussut aivan edellä olevien RoPS:n ja HJK:n kantaa. Piste-eroa HJK:hon on vain neljä pistettä ja rovaniemeläisiin kolme. Myös IFK Mariehamn on mukana mitalitaistossa, mutta kuitenkin SJK:sta kahdeksan pisteen päässä.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti Maarianhaminassa, mutta nyt pallotaituri Petteri Forsell ja kumppanit tulevat ensimmäistä kertaa tällä kaudella Seinäjoelle. Ensimmäinen kohtaaminen Ahvenanmaalla päättyi SJK:n 3-0 voittoon ja toisella kertaa jaettiin pisteet 1-1 tuloksella.

- Kovat pelit jatkuu ja saamme sunnuntaina vastaamme hyökkäysvoimaisen joukkueen. Maarianhaminalla on paljon hyviä yksilöitä jotka pystyvät ratkaisemaan otteluita, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari seuran verkkosivuilla.

Myös viime kaudella SJK:n ja IFK Mariehamnin pelit olivat suurimaalisia. SJK voitti tuolloin kotonaan kahdesti 3-0 luvuin ja Maarianhaminassa tasattiin pisteet 2-2 -tuloksella.

IFK Mariehamn sai kovan vahvistuksen hyökkäykseensä viime sunnuntaina, kun Aleksei Kangaskolkka sai peliluvan pitkän loukkaantumisensa jälkeen. Tammikuussa Liigacupin ottelussa tullut polven eturistisidevamma oli pitänyt Kangaskolkan sivussa koko kauden ajan.

Päävalmentaja Pekka Lyyski on varmasti iloinen miehen paluusta, mutta vielä viime ottelussa Kangaskolkka ei tuonut apuja IFK:n hyökkäyspelaamiseen. IFK Mariehamn hävisi kotonaan 0-2 luvuin FC Lahdelle.

Kauden mainiosti aloittanut ja pitkään jopa aivan SJK:n tuntumassa olleen IFK:n peli on hiukan yskähdellyt ja edelliset viisi ottelua on pelattu ilman voittoa. Tappiot on tullut FC Lahdelle, KTP:lle sekä VPS:lle ja tasapelit on napattu RoPS:lta ja KuPS:lta. Edellinen voitto on heinäkuun puolesta välistä, kun FF Jaro kaatui 4-3 luvuin Maarianhaminassa. Vierasotttelussa voitto on tullut viimeksi niinkin kauan sitten kuin kesäkuun alusta. Kotikentällä sitä vastoin on sujunut paremmin.

Puolustaja Kristian Kojola palaa pelikiellon jälkeen kokoonpanoon, mutta Bobbie Friberg da Cruzin pelaaminen on epävarmaa.

Sunnuntain tapahtumassa on jälleen mukana Duudsonit Activity Park laitteineen, jotka ovat vapaasti lasten käytettävissä klo 17.00 alkaen. Siten puuhaa riitttää myös perheen pienimmille ja paikalle voi lähteä vaikka koko perheen voimin.

SJK-IFK Mariehamn Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 30.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia