AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 28.8.2015

FF Jarolle taas vahvistus - hyökkääjä Venäjältä

FF Jarolle taas vahvistus - hyökkääjä Venäjältä

Eremenko onnistui jälleen mielenkiintoisen nuoren pelimiehen hankinnassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FF Jaro vahvistaa hyökkäysosastoaan toisella nimellä lyhyen ajan sisään. Moskovan TsSKAn huippulupaava hyökkääjä, ruotsalainen Alibek Aliev liittyy joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Alibek Aliev on vasta 19-vuotias hyökkääjä, jota pidetään erittäin lupaavana. 189-senttinen Aliev on syntynyt Venäjällä, mutta hän muutti 5-vuotiaana perheensä mukana Ruotsiin. Alievin kasvattajaseura on Vänersborgs FK, josta hän siirtyi 16-vuotiaana Elfsborgin riveihin.

Ruotsia U19-maajoukkueessa edustanut Aliev ei ehtinyt saada tililleen vielä yhtään Allsvenskan-ottelua, kun Moskovan TsSKA osti nuorukaisen riveihinsä tammikuussa 2015. Alievin potentiaalista kertoo paljon se, että siirtosumma oli noin 300 000 euroa ja Aliev allekirjoitti viiden vuoden sopimuksen suurseuran kanssa. Roman Eremenkon joukkuekaveriksi siirtynyt Aliev ei ole vielä ehtinyt debytoida Venäjän pääsarjassa.

Näillä näkymin Aliev matkustaa suoraan Kotkaan, jossa Jaro kohtaa lauantaina tärkeässä ottelussa KTP:n. Mikäli paperiasiat ehditään saamaan kuntoon, on Aliev edustuskelpoinen jo lauantaina.

FC KTP - FF Jaro lauantaina 29.8. kello 16.00 Arto Tolsa Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia