FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.34 // 27.8.2015

David Silva vakuutti Jaron nopeasti - sopimus solmittu

David Silva vakuutti Jaron nopeasti - sopimus solmittu

Muutaman päivän FF Jaron testissä ollut David Silva on antanut hyvät näytöt osaamisestaan ja kokenut laituri vahvistaa punapaitoja loppukauden mittaisella sopimuksella.

Portugalissa syntynyt kapverdeläispelaaja David Silva on kokenut laituri. Hän on pelannut Skotlannin Valioliigaa Kilmarnockin paidassa yhdessä Alexei "Losha" Eremenkon kanssa. Kilmarnockin lisäksi Silva on edustanut mm. portugalilaista Olhanensea. Silva on kärsinyt loukkaantumisista ja hän hakee Pietarsaaressa uutta starttia uralleen.

Taitavan Silvan odotetaan tuovan helpostusta tehottomuudesta kärsivän Jaron hyökkäyspelaamiseen. Jaro kohtaa lauantaina huipputärkeässä ottelussa tällä hetkellä karsijan paikalla olevan KTP:n Kotkassa. Silva on edustuskelpoinen jo lauantaina mikäli pelilupa-asiat saadaan ajoissa kuntoon.

- Tiedämme, että Silva on parhaimmillaan kovan tason pelaaja. Toivomme, että hän löytää ottelukunnon mahdollisimman nopeasti ja tuo lisää vaarallisuutta hyökkäykseemme maalien ja syöttöjen muodossa, toimitusjohtaja Niklas Storbacka toteaa Jaron verkkosivuilla.


FC KTP - FF Jaro lauantaina 29.8. kello 16.00 Arto Tolsa Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia