AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 26.8.2015

FC KTP hankki hyökkääjän Englannista

FC KTP hankki hyökkääjän Englannista

Sami Ristilän luotsaama FC KTP vahvistuu uudella hyökkääjällä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen englantilaishyökkääjän Drew Lewiksen, 20, kanssa. Sopimus sisältää myös option ensi kaudesta.

Lewis on harjoitellut FC KTP:n kanssa jo jonkin aikaa. Parikymppinen kärkimies on parantanut otteitaan jatkuvasti ja on kotkalaisten päävalmentajan Sami Ristilän mukaan tervetullut lisä joukkueen hyökkäyspelaamiseen.

-Toivottu lisä meidän hyökkäyspäähän. Toiveissa on onnistumisia maalinteossa jo tällä käynnissä olevalla kaudella. Drew on arvaamaton ja ennen kaikkea kehityskelpoinen kaveri. Hän on jo nyt osoittanut, että maaliverkot löytyvät, Ristilä sanoo FC KTP:n sivuilla.

-Totta kai aikaa kuluu vielä totutellessa suomalaiseen pelityyliin ja muutenkin uuteen ympäristöön. Tämä on Drew:lle muutenkin iso juttu, sillä kyseessä on hänen ensimmäinen ammattilaisseura ja hänellä itsellään on varmaan suuret odotukset sen suhteen. Tavoitteet pitää kuitenkin pitää realistisina ja mennä maltilla eteenpäin, "Risu" jatkaa.

Joukkueen sisältäkin on kuulunut pelkkää positiivista nuoresta kärkimiehestä. Treeneissä kaveri on mennyt koko ajan täysillä ja pukukopissa sekä kentän ulkopuolellakin homma on toiminut.

-"Aihio" on kunnossa. Drew on tyypillinen Brittein saarilta tuleva pelaaja, joka pelaa aina tilanteet loppuun. Perus tekeminen on hyvällä tasolla ja hän on tänä lyhyenä aikana jo osoittanut, että pystyy hakeutumaan hyvin maalintekopaikkoihin. Taktisen puolen osaaminen tulee sitten matkan varrella ja siihen paneudutaankin huolella.

Lewis saattaa olla jo lauantaina Ristilän käytettävissä Jaroa vastaan, jos paperiasiat saadaan kuntoon.

Lisää uutisia