FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.34 // 24.8.2015

Anyamele odottaa tasaista taistoa Stadin herruudesta

Anyamele odottaa tasaista taistoa Stadin herruudesta

"Emeka" tähtää vain voittoon maanantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Tärkeät sarjapisteet ja Stadin herruus kaudella 2015 luovat mahtavat puitteet loppuunmyydyn katsomon edessä maanantaina pelattavaan Stadin derbyyn HJK-HIFK.

Kauden kaksi aiempaa kohtaamista on kumpikin päättynyt 1-1-tasapeliin, joten nyt edessä on todella ratkaiseva ottelu.

– Stadin herruus on tarjolla ja odotettavissa on jälleen todella tasainen ottelu. HJK luultavasti hallitsee ottelua pallollisesti, mutta meillä on hyvät vastahyökkäykset ja lähdemme pelaamaan omaa futista. Uskon, että pystymme yllättämään Klubin, sillä meillä on takana vahva harjoitusviikko. Lähdemme ehdottomasti voittamaan tätä ottelua, HIFK:n laitapuolustaja Nnaemeka Anyamele kertoo seuran verkkosivuilla.

HJK:n kärjessä tällä kaudella nähty Mike Havenaar siirtyi muualle, joten hänen paikallaan nähtäneen liukas hyökkääjä Ousman Jallow.

– Vaikka Klubilla on joitain avainpelaajia sivussa, niin heillä on silti laittaa kokeneita pelaajia tilalle. Kova matsi tulee joka tapauksessa. Jallow on mielestäni paljon vaarallisempi omalla tavallaan kuin Havenaar, koska hän osaa puskea, on tekninen ja juoksee hyvin linjan taakse. Hän on pelaaja, joka aiheuttaa hämminkiä ja hänen kanssaan täytyy olla hereillä, Anyamele sanoo.


HJK - HIFK Sonera Stadiumilla maanantaina 24.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia