AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.33 // 22.8.2015

Jaro testaa laituria - Emetin loppukausi ohi?

Jaro testaa laituria - Emetin loppukausi ohi?

"Jere" toivoo vahvistust hyökkäykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime Veikkausliigakauden maalikuninkaalle FF Jaron Jonas Emetille kausi on ollut raskas. Testileirillä alkuvuodesta tullut polvivamma ei kuntoutuksesta ja leikkauksesta huolimatta ole parantunut, joten kausi on hänen osaltaan todennäköisesti ohi.

Emetin lisäksi Jarolla on muitakin pelaajia sairastuvalla. David Carlsson, joka ei ole pelannut liigassa avauskierroksen jälkeen, on edelleen kysymysmerkki. Hän on tosin jo harjoitellut joukkueen kanssa.

Portugalissa syntynyt kapverdeläispelaaja David Silva saapuu tänä iltana Pietarsaareen Jaron testattavaksi. Silva on viimeksi edustanut Kilmarnockia Skotlannissa ja on siellä pelannut Alexei "Losha" Eremenkon kanssa. Yhteys Silvaan saatiin myös Loshan kautta.

- Silva on kärsinyt vammoista ja haluamme ensiksi nähdä, että hän on nyt fyysisesti kunnossa. Jos näin on, niin hän voi pelata kaikilla kolmella paikalla hyökkäyksessä. Hän voi olla käytettävissämme jo ensi viikon KTP-ottelussa, päävalmentaja Alexei Eremenko sanoo seuran verkkosivuilla.

- Vammojen takia olemme joutuneet kartoittamaan eri vaihtoehtoja. Silva tulee tänne Loshan kontaktien avulla ja hän hakee uutta starttia uralleen, lisää Jaron toimitusjohtaja Niklas Storbacka.

Lisää uutisia