AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.32 // 11.8.2015

Joni Aho valmis cupin välierään: ”Olo on luottavainen”

Joni Aho valmis cupin välierään: ”Olo on luottavainen”

Joni Aho on tehnyt tällä kaudella neljä maalia, joista kolme on tullut rangaistuspotkuista. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter eteni viime kaudella Respect Suomen Cupissa finaaliin saakka. Lauantaina turkulaisilla on taas mahdollisuus päästä taistelemaan pokaalista.

FC Inter on tänä vuonna kaatanut tieltään kohti cupin välierää TPS:n (3-1), RoPS:n (7-3) ja HIFK:n (2-0). Lauantaina vastaan astelee KuPS.

- Se on meille totta kai todella tärkeä peli. On kliseistä sanoa, että se on lyhyin tie Eurooppaan, mutta niin se vain on. KuPS on todella fyysinen ja taisteleva joukkue. Oloni on kuitenkin luottavainen, FC Interin Joni Aho toteaa Suomen Cupin verkkosivuilla.

Turkulaiset kärsivät viime vuonna Helsingissä pelatussa finaalissa tappion HJK:lle. Ottelun varsinainen peliaika ja puolen tunnin jatkoaika päättyivät maalittomina, mutta Klubi vei 11-metriset 5-3.

Inter pääsee KuPS:n kimppuun hyvävireisenä. Joukkue sai pitää viikon tauon otteluista voitettuaan SJK:n Ahon rangaistuspotkumaalilla 2.8. 1-0. Ennen lauantaita turkulaiset kohtaavat vielä kotikentällään Ilveksen. Inter on 21 liigakierroksen jälkeen neljännellä sijalla.

Respect Suomen cupin välierä Inter-KuPS pelataan Veritas Stadionilla Turussa lauantaina 15.8. klo 15. Toisessa välierässä kohtaavat IFK Mariehamn ja HJK.

FC Inter - Ilves Veritas Stadionilla keskiviikkona 12.8. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia