AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 4.8.2015

RoPS levensi rinkiään nuorella lupauksella

RoPS levensi rinkiään nuorella lupauksella

18-vuotias Akseli Kalermo on tehnyt kauden 2016 loppuun saakka kestävän sopimuksen Rovaniemen Palloseuran kanssa.

Vuoden poikapelaajaksi Suomessa vuonna 2013 valittu Kalermo on viime syksystä lähtien kuulunut italialaisen Serie A:n joukkueen Atalantan alle 20-vuotiaiden joukkueeseen, mutta pieni loukkaantuminen katkaisi toistaiseksi sikäläisen uran ja Kalermo palaa RoPS-sopimuksen myötä Suomeen ja Suomen kentille.

- Onhan se hienoa, että Suomessa vuoden poikapelaajaksi vuonna 2013 valittu lahjakkuus valitsee seurakseen RoPS:n. Tämä osaltaan osoittaa sen, että RoPS:n profiili on noussut pelaajien keskuudessa ja lahjakkaat nuoret pelaajat haluavat Rovaniemelle pelaamaan jalkapalloa, päävalmentaja Juha Malinen seuran tiedotteen mukaan.

Malisen mukaan RoPS saa Kalermosta erittäin hyvän ja lahjakkaan nuoren puolustuspään pelaajan, joka totuttelee syksyn harjoitteluun miesten Veikkausliigajoukkueen kanssa.

- Tällä kaudella Akseli saa varmaan kokemusta miesten peleistä farmiseuramme Santa Clausin riveissä. Hän totuttelee harjoitteluun miesten liigajoukkueessa ja taistelee viimeistään ensi kaudella vahvasti paikasta RoPS:n avauskokoonpanoon.

Lisää uutisia