AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 4.8.2015

Ristilä: "Oli piimää jaloissa"

Ristilä: "Oli piimää jaloissa"

Tulos maistui esitystä enemmän "Risulle". (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP:n päävalmentaja Sami Ristilä otti pisteen vastaan maanantain VPS-ottelusta suhteellisen tyytyväisenä, mutta pelillisesti jäi parantamisen varaa.

Ristilän mukaan KTP ei maanantaina päässyt lähellekään parastaan.

- Pelillisesti tämä oli meidän huonoin kotiottelu tällä kaudella. Vaasa oli sen näköinen, mitä me olisimme halunneet olla. Meillä oli piimää jaloissa ja oltiin tahmeita läpi ottelun. Kahdesta viimeisestä ottelusta ei tullut palkintoa, vaikka etenkin Klubi haastettiin hyvin. Tämän viimeisen ysikymppisen kaikkien vaiheiden jälkeen, tasapelipiste oli äärimmäisen hyvä suoritus, Ristilä totesi KTP:n verkkosivuilla.

- Totta kai ei voi olla tyytyväinen, ettei kotona otettu täysiä pisteitä. Kovan paineen alla saatiin piste kuitenkin raavittua, siihen olen tyytyväinen. Muutaman pelaajan suoritustaso ei tänään ollut lähellekään optimaalista ja muutenkin ollaan niin sanotusti luuta ja nahkaa pelikieltojen ja loukkaantumisien takia, Sami jatkoi.

Myös Ristilä hehkutti ottelun ratkaisupelaajaksi noussutta nuorta Sauli Kilpeläistä.

- Ei yhtään liigakokemusta ja tuollaiseen paikkaan. Sauli oli torjutun rankkarin lisäksi myös erittäin varma keskityspalloissa sekä torjunnoissa ja ohjasi peliä hyvin. Erinomainen suoritus nuorelta mieheltä. Varmaan myös yleisölle myös hieno tilanne, kun oman kylän poika tulee tuollaiseen tilanteeseen ja hoitaa homman hienosti, Risu kertoi.

Lisää uutisia