AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.31 // 3.8.2015

KTP:n sankarimaalivahti: “En löydä sanoja”

KTP:n sankarimaalivahti: “En löydä sanoja”

Veikkausliigassa pelattiin maanantaina yksi ottelu, joka oli sitäkin merkityksellisempi. Sarjan kahta viimeistä sijaa pitävät FC KTP ja VPS taistelivat Kotkassa maalittoman tasapelin.

Ottelun sai kulminaatiopisteen vajaan tunnin kohdalla, kun kotijoukkueen maalivahti Jere Pyhäranta joutui kaatamaan irti karanneen Loorents Hertsin. Tuomio oli rangaistuspotku ja ulosajo. Maalipuiden väliin asteli liigadebytantti Sauli Kilpeläinen, joka torjui upeasti Juho Mäkelän yrityksen.

- Tunne on aika uskomaton. En löydä oikein sanoja. Valmentaja sanoi, että syöksy oikealle jos syöksyt. Niin syöksyin, vahti iloitsi IS TV:n haastattelussa.

Mäkelä on liigan maalipörssissä toisena yhdeksällä osumalla. Kokeneella hyökkääjällä on komea CV, mutta 19-vuotias Kilpeläinen ei liikoja kunnioittanut kovaa paikkaa.

- Lähdin tilanteeseen kuitenkin itseluottavaisena. Pelimme oli ajoittain hyvää, mutta kyllä sen olisi voinut kotikentällä viedä.

Jere Pyhärantaa odottaa kahden ottelun pelikielto, joten Kilpeläisen palveluksia kaivattaneen jatkossakin. Kotkan Arto Tolsa Areenalla ottelua seurasi aurinkoisessa säässä peräti 3583 katsojaa

Lisää uutisia