AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 2.8.2015

FC Lahden Paananen pettyi tasapeliin

FC Lahden Paananen pettyi tasapeliin

Aleksi Paananen oli pettynyt mies sunnuntain 1-1-tasapelin jälkeen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ja FF Jaro pelasivat sunnuntaina 1-1-tasapelin Lahden Kisapuistossa.

Lahtelaisten Aleksi Paanasta ottelun tulos ei miellyttänyt. Kotijoukkueella oli ottelussa paikkoja iskeä useampikin osuma, mutta viimeistely ontui.

- Kyllä kolme pistettä olivat ainoa asia, mitä tästä lähdettiin hakemaan. Loimme riittävästi taas paikkoja jotta olisimme napanneet voiton, mutta ei taas mennyt sisään, sille ei mahda mitään, Paananen harmitteli IS Extran lähetyksessä ottelun jälkeen.

Drilon Shala iski Lahden 1-0-johtoon vain kolmen minuutin pelin jälkeen. Jaro tasoitti pelin Jose Manuel Riveran toimesta vielä avausjaksolla.

Jaro loi vähemmän selkeitä maalintekopaikkoja, mutta silti se oli lähimpänä voittoa. Pietarsaarelaisjoukkue sai pallon "Kuhnureiden" tolppien väliin toistamiseen vain minuutti ennen ottelun päätösvihellystä. Ensin osuma hyväksyttiin, mutta pian tilanteen jälkeen tuloksena oli kotijoukkueen vapaapotku paitsion seurauksena. Linjatuomari katsoi Jaron pelaajan häirinneen maalivahti Niklas Moisanderia ja ilmoitti asian päätuomarille.

- Lähdimme ihan turhaan hakemaan maalinkuvat silmissä voittoa viimeisillä minuuteilla. Sitten se kostautui ja olikin tulla meidän päähän maali, Paananen tokaisi.

- Mielestäni se oli paitsio.

Lahti nousi tasapelin myötä 26 pisteeseen ja pysyy sarjataulukossa kuudentena. Jaro jatkaa sarjassa kymmenentenä 18 pisteellä.

Lisää uutisia