AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 1.8.2015

SJK Kannattajat lahjoittaa jalkapalloja kouluille

SJK Kannattajat lahjoittaa jalkapalloja kouluille

SJK Kannattajat lahjoittavat ala-asteille luokkapalloja. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK Kannattajat vastaanottavat Respect-palkinnon sunnuntaisen SJK - FC Inter -ottelun yhteydessä.

SJK Kannattajat ovat päättäneet keskuudessaan ostaa koko palkintorahalla jalkapalloja, jotka lahjoitetaan Seinäjoen ala-asteille luokkapalloiksi välituntien pihapelejä varten.

- Olemme todella kiitollisia tästä palkinnosta ja se merkitsee meille kaikille todella paljon. Haluamme palkinnon avulla tukea lasten jalkapalloharrastusta omalla tavallamme. Olemme jo tehneet esitiedusteluja yhteistyökumppaneilta ja tiettävästi saisimme rahalla ainakin 200 kunnollista jalkapalloa lahjoitettavaksi. Me toivomme kuitenkin mukaan lahjoitukseen myös muita tahoja, jotta saisimme hommattua paljon enemmän palloja - Seinäjoen alueella on paljon kouluja ja lapsia. Pallot lahjoitettaisiin kouluille syys-lokokuun vaihteessa, kommentoi SJK Kannattajien supporters liaison officer Lari Paski SJK:n verkkosivuilla.

- Me koemme olevamme osa seuraa ja haluamme osaltamme tukea jalkapallon nousua koko alueella. Yksinkertaisimmillaan jalkapallon pelaamiseen ei tarvita kuin kaveriporukka ja pallo. Ja jos nuorista pihapelaajista ei tule tulevaisuudessa jalkapalloilijoita, kenties heistä tulee joskus intohimoisia kannattajia tai seuraihmisiä lajin pariin. Se on meidän toiveemme, Paski jatkaa.

SJK Kannattajat hyväksyvät joukkoonsa aivan kaikki ja siihen kuuluu myös seuran epävirallinen kannattajaryhmä Klopit.

- Mukaan on helppo liittyä, sen kun vain tulee mukaan katsomoon ja vierasreissuille, toivottaa Paski lopuksi.


SJK - FC Inter Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 2.8. kello 15.00. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia