AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 1.8.2015

Palkittava Pelvas janoaa lisää onnistumisia

Palkittava Pelvas janoaa lisää onnistumisia

Akseli Pelvas on tehnyt tällä kaudella 9 maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n Akseli Pelvas tullaan palkitsemaan sunnuntaisen Inter-ottelun alkuseremonioissa, sillä hän sai HIFK:iä vastaan 50 Veikkausliiga-maalia urallaan täyteen.

Näistä 20 on syntynyt SJK:n paidassa.

- Tuntuuhan se tietysti hienolta että on pystynyt ylittämään 50 maalin rajan, ei niitäkään pelaajia hirveen montaa taida olla, ainakaan aktiivipelaajista. Mutta kai sitä aina toivoo että niitä olisi vieläkin enemmän. Sunnuntain pelissä on taas hyvä sauma kasvattaa saldoa. Ja tosiaan yllättävän paljon noista maaleista on syntynty SJK-paidassa. En usko että ne tuohon jää, Pelvas toteaa SJK:n verkkosivuilla.

Pelvaksen mukaan Interiä vastaan on mukava pelata.

- Viime kerrasta alkaa ollakin jo jonkin verran aikaa - taisi olla kauden eka matsi? Inter kumminkin yrittää toteuttaa omaa peliään, eikä vain estää vastustajan hyökkäämistä. Yleensä maalejakin on tullut aika paljon meidän ja Interin välisissä peleissä. Näin hyökkääjän näkökulmasta, toivotaan että huomennakin nähdään, toivoo Pelvas.

- Meidän pitää pystyy nollaamaan Interin vaaralliset vastahyökkäykset, sillä heillä on monta nopeaa vastaiskupelaajaa. Ja kunhan saadaan oman hyökkäyspelin palaset loksahtamaan kohdilleen, luotua maalipaikkoja, niin eiköhän me saada tästä kaivattu tulos, Pelvas huomauttaa.

SJK-FC Inter Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 2.8. kello 15. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia