AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 29.7.2015

HJK:n Moussi saa faneilta lisää virtaa

HJK:n Moussi saa faneilta lisää virtaa

Kuva: Juha Tamminen

Mestarien liigan kolmas karsintakierros potkaistaan käyntiin HJK:n ja FC Astanan välillä keskiviikkoiltana Sonera Stadiumilla.

Voittaja jatkaa matkaansa Mestarien liigan playoff-kierrokselle ja varmistaa samalla paikkansa itselleen tukun europelejä koko syksyn ajaksi. Voitto Astanasta tarkottaisi nimittäin, että Klubi pelaa vähintään Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Suuret panokset kiinnostavat myös yleisöä. Lipunmyynti keskiviikon kamppailuun lähti heti alusta alkaen käymään kovalla tahdilla ja mitä lähemmäs ottelupäivää on edetty, sitä kiihtyvämmällä tahdilla lippuja on mennyt kaupaksi.

- Hienoa kuulla, että stadionille tulee paljon yleisöä. Tarvitsemme näissä peleissä kaiken mahdollisen tuen ja täydestä stadionista saamme valtavasti lisää virtaa. Toivottavasti jokainen kannattajamme ottaa myös kaverit mukaan, niin saadaan tupa täyteen, toivoo keskikenttäpelaaja Guy Moussi HJK:n verkkosivuilla.

- Täydellä stadionilla pelaaminen on upeaa ja pelaajat saavat siitä uskomattoman paljon energiaa. Meidän loistavat fanit kannustavat meitä jokaisessa ottelussa ja siitä olen heille todella kiitollinen, Demba Savage kiittelee.

Ottelu Sonera Stadiumilla alkaa keskiviikkona klo 19.00. HJK TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä klo 18.45 alkaen. Lähetys toimii myös ulkomailla.

Lisää uutisia