AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.29 // 25.7.2015

Minkenen: "Harmittaa todella paljon"

Minkenen: "Harmittaa todella paljon"

Valeri Minkenen oli allapäin tappion jälkeen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP:n kova taistelu HJK:n vieraana jäi lauantaina lopulta ilman palkintoa.

HJK voitti ottelun lopulta viime hetkellä tuomitun rankkarin jälkeen 2-1. Voittomaalin upotti kärjessä uurastanut Ousman Jallow.

- Harmittaa tosi paljon. Hallittiin peliä välillä pitkät pätkät ja saatiin vaarallisia hyökkäyksiä. HJK oli ajoittain pulassa. 93 minuutin kohdalla uskoin vielä voittoon, mutta sitten tapahtui se mikä tapahtui, kertoi KTP:n kapteeni Valeri Minkenen Yle Urheilulle.

- Edellisissä peleissä on ollut vaikeuksia rakentaa maalipaikkoja, mutta tänään onnistuttiin siinä.

Ottelun kaikki kolme maalia syntyivät erikoistilanteista. Erfan Zenelin avausmaali ja Tamas Gruborovicin tasoitus olivat upeita vapaapotkuja lähes 30 metristä. Minkenen oli lähellä osua vaparista reilun tunnin pelin jälkeen.

- Tilanteen ja fiiliksen mukaan lauotaan. Katsellaan maalivahteja ja päätetään sen mukaan kumpi laukoo. Gruborovicin maali oli hieno, harmi etten itse onnistunut. Saatiin siitä vielä jatkotilanne, mutta ei mennyt sisään.

- Seuraavaksi edessä on tärkeä peli VPS:n kanssa. Luotetaan, että silloin menee sisään.

Lisää uutisia