AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 25.7.2015

​Ennakko: FC Inter-FC Lahti

​Ennakko: FC Inter-FC Lahti

FC Inter kohtaa sunnuntaina kotonaan Veritas Stadionilla hienoisessa nousuvireessä olevan FC Lahden.

Sunnuntain ottelu on Interille tärkeä, mikäli se mielii roikkua mukana mitalitaistossa. Eroa sarjataulukossa kolmannella sijalla olevaan SJK:hon on tällä hetkellä kolme pistettä.

- Olemme tilanteessa, missä meidän pitää pystyä ottamaan voittoja. Tasapeleillä ei loppujen lopuksi pitkälle pötkitä. Huominen Lahti-ottelu meille siinä mielessä todella tärkeä, sanoo Interin päävalmentaja Job Dragtsma.

Lahti on saalistanut kahdesta edellisestä liigapelistä kaksi voittoa. Ensin Kisapuistossa kaatui SJK luvuin 1-0 ja viime sunnuntaina Ilves nyljettiin lukemin 3-1.

Lahti ei ole kyennyt ottamaan tällä kaudella aiemmin kahta voittoa putkeen, joten se luonnollisesti tuntuu hyvältä.

- Keskimääräisesti se on mukavampaa kuin tasapelien pelaaminen tai häviäminen, Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas heittää.

Inter åuolestaan on pelannut seitsemän viimeisintä Veikkausliigaotteluaan ilman tappiota. Näistä otteluista kolme viimeisintä on päättynyt tasan. Dragtsman mukaan nämä tasapelit pitää pystyä kääntämään voitoiksi.

- Pelillisesti olemme olleet ihan hyvällä tiellä viime otteluissa, joten siltä kannalta katsottuna voimme lähteä luottavaisena Lahti-peliin. Maalinteko on ollut meillä viime peleissä vähän vaikeampaa, joten siihen pitää saada laatua lisää, jotta tasurit kääntyvät voitoiksi, korostaa Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella Oskari Qvick, Jukka Lehtovaara, Kalle Kauppi, Kaan Kairinen, Diogo da Costa ja pelikieltoaan sovittava Philip Njoku.

FC Lahden pelaajatilanne on paranemaan päin. Xhevdet Gela ja Jussi Länsitalo palaavat kokoonpanoon. Ainoastaan Markus Joenmäki on varmuudella sivussa sunnuntaina.


FC Inter - FC Lahti Veritas Stadionilla sunnuntaina 26.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia