AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 6.7.2015

Kotkassa maaliton tasapeli (FC KTP-RoPS 0-0)

Kotkassa maaliton tasapeli (FC KTP-RoPS 0-0)

Kotkassa nähtiin hyvävauhtinen ja energinen kamppailu, vaikka ottelun loppulukemat olivat Arto Tolsa areenan tulostaululla 0-0 taiston tauottua.

Molemmilla joukkueilla oli runsaasti maalipaikkoja ottelun ratkaisuun, mutta lopulta pistejako oli oikeutettu lopputulos.

-Edellisistä Kotkan kamppailuista oli havaittavissa, että joukkue on tulossa. Vastassa oli aivan eri joukkue, mikä viimeksi kohdattiin Rovaniemellä.

Nousijajoukkueella se vie aina hieman aikaa ja kaikenlaista tapahtuu, mutta tänään näimme, että aika on tehnyt heille hyvää. Täällä on selvästi tehty oikeita asioita, RoPS-luotsi Juha Malinen totesi pelin jälkeen.

-KTP oli energinen. Eka kymmenen minuuttia me oltiin aavistuksen huonompia ja jouduttiin prässin kohteeksi. Yleensä tilanne on meidän matseissa toisin päin. Onneksi pääsimme tämän jälkeen hyvin peliin mukaan ja saimme aikaiseksi muutaman hyvän maalipaikan, Malinen jatkoi.

-Tänään täällä Kotkassa pelattiin sitä ahtaajafutista, peli oli suoraviivaista ja vauhtia piisasi. KTP teki olomme hankalaksi, emmekä päässeet toteuttamaan suunniteltua pelitaktiikkaa. Täytyy olla tyytyväinen siihen, että piste saatiin mukaan.

KTP:n päävalmentaja Sami Ristilä komppasi kollegaansa.

-Samoilla linjolla Juhan kanssa ollaan. Kaksi tietyllä tavoin samantyylisesti otteluun lähtenyttä joukkuetta kohtasi. Erittäin vauhdikas ottelu, jossa tilanteet vaihtelivat puolelta toiselle. Vähän voisi toivoa vielä kontrolloidumpaa hyökkäämistä, mutta totesin pojille matsin jälkeen kopissa, että jos samalla asenteella ja intensiteetillä lähdetään seuraaviin matseihin, niin taatusti tulosta tulee, Risu totesi.

-Rovaniemi näytti tänään, että on Liigan kuumin joukkue ja täysin ansaitusti sarjan kärkipaikoilla. Totta kai me haluamme voittaa etenkin nämä kotiottelut. Tänään taistelimme täysin tasapäisesti ja pisteestä voidaan olla ylpeitä, Ristilä jatkoi.

Kotkassa nähtiin hienot yleisölukemat, sillä lehtereille oli saapunut yli 3300 katsojaa. KTP:n ottelutahti jatkuu haastavana, sillä seuraavaksi se kohtaa kärkipään SJK:n sekä HJK:n, molemmat vieraissa.

-Tosi haastava heinäkuu edessä. Uskon kuitenkin, että meillä on mahdollisuus raapia niistä otteluista jotain mukaan ja tätä kautta auttaa hieman myös Juhan jengiä. Hieno yleisömäärä tänään ja toivottavasti ihmiset löytävät tiensä myös elokuun alussa Tolsalle, kun täällä seuraavan kerran kotiottelua pelataan, Risu päätti.

Lisää uutisia