AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.26 // 3.7.2015

Vincent Onovolle parin viikon huili

Vincent Onovolle parin viikon huili

Vincent Onovo selviytyy lyhyellä levolla. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin maanantaisessa HJK-ottelussa hattutempun paukuttanut ja lopulta vaihtoon paareilla kannetun Vincent Onovon jalkavamman laatu on selvinnyt.

Interin onneksi mistään vakavasta ei ollut kyse, sillä päävalmentaja Job Dragtsman mukaan Vincentin pitäisi olla pelikunnossa parissa viikossa.

- Polvesta ei ollut mitään rikki, mikä on huojentava tieto. Jos kaikki menee hyvin, niin hänen pitäisi olla pelikunnossa parissa viikossa, sanoo Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Interin kahdessa edellisessä ottelussa yhteensä neljä maalia pelanneen Onovon tehoja tarvitaan, Mika Ojalan siirryttyä uusien haasteiden pariin Saksaan. Onovo näytti päävalmentaja Dragtsman mukaan HJK-pelissä osaamistaan hyökkäävämmässä roolissa.

- Vincent näytti HJK-pelissä, että pystyy pelaamaan myös hyökkäävämmässä roolissa. Hän tuki hyökkäyksia hyvin ja oli jo maalien perusteella läpi ottelun todellinen uhka HJK:n puolustukselle, kehuu Dragtsma viime otteluiden maalitykkiä.

Kaiken kaikkiaan Onovo on tehnyt tämän kauden Veikkausliigassa neljä maalia pelaamassaan 15 ottelussa.


VPS - FC Inter Hietalahdessa sunnuntaina 5.7. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia