AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 2.7.2015

FF Jaro pelaa juhlaottelun Jaakon päivillä

FF Jaro pelaa juhlaottelun Jaakon päivillä

Kuva: Juha Tamminen

FF Jaron 50-vuotisjuhlinta jatkuu juhlaottelun merkeissä Jaakon Päivillä.

Seuran perustamisen yksi visioista oli muodostaa juuri koko seudun joukkue. FF Jaro haluaa osoittaa kunnioitusta koko tämän seudun jalkapallotyölle pelaamalla juhlaottelun keskiviikkona 22.7. klo 18:30 Pietarsaaren Keskuskentällä seudun muita joukkueita vastaan. Ennen ottelua seudun juniorit esittäytyvät juhlamarssin muodossa ja ottelun aikana FF Jaro, yhdessä Bergwallin leipomon kanssa, tarjoaa yleisölle kakkukahvit. Nuoremmalle yleisölle löytyy mm. Maxifun:in pomppulinna ja VIP-alueella vierailee kokkina Lasse Forsman. Sisäänpääsy otteluun on 10€ ja kaikki, jotka haluavat osaltaan onnitella 50-vuotista FF Jaroa, voivat sen sijaan ostaa 30€:n erikoissuunnitellun juhlaottelulipun. (Kausikortti ei ole voimassa juhlaottelussa.)

Haluamme jo nyt kiittää lämpimästi kaikkia seuroja ja pelaajia, jotka osallistuvat juhlaotteluun ja juniorimarssiin. Yhdessä olemme vahvempia.

FF Jaro haluaa samalla kiittää kaikkia, jotka ovat vuosien aikana pelanneet seuran edustusjoukkueessa, kutsumalla heidät VIP-alueelle ottelun aikana. (Pyydämme Teitä ilmoittamaan osallistumisenne viimeistään 17.7. joko office@ffjaro.fi tai 06-724 79 36.) Haluatko sinä tai yrityksenne myös nauttia hyvästä ruoasta yhdessä Jaro-legendojen kanssa? Ostattehan lippunne täältä: jimmy.wargh@ffjaro.fi.

Lisää uutisia