AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 30.6.2015

Ojala: "Unohtumaton ilta"

Ojala: "Unohtumaton ilta"

Mó hyvästeli kotiyleisön komeasti. (Kuva: Juha Tamminen)

Mika Ojala jätti Interille jäähyväiset maanantaina Veritas Stadionilla HJK:ta vastaan pelatussa ottelussa.

Jäähyväiset olivat upeaa sorttia. Selvä 3-0(2-0) voitto ja ottelun päätteeksi "standing ovation" yli 4000-päiseltä kotiyleisöltä.

- Uskomaton ja unohtumaton ilta tämä oli. Pelasimme upeasti ja voitimme HJK:n ylivoimaisesti. Kaikki kunnia koko joukkueelle tästä illasta kuuluu myös. Tästä on upeaa jatkaa eteenpäin. Yleisö oli läpi ottelun loistava, kiitteli Ojala Interin verkkosivuilla.

Ojalan ura jatkuu tästä eteenpäin siis Saksan 3. Ligan Aalenissa. Ojala siirtyy sinne hyvin mielin.

- Olen pystynyt pelaamaan nyt tämän kauden oikeastaan kokonaan ilman suurempia vammoja. Oma kuntoni on hyvä, joten hyvillä mielin lähden sinne taistelemaan pelipaikasta. Tämä on iso mahdollisuus minulle, sanoi Ojala HJK-pelin jälkeen.

Ojalan ei tarvitse omien sanojensa mukaan kantaa huolta Interistä, vaikka miehen lähtö tekeekin melkoisen loven sinimustien hyökkäyskalustoon.

- Joukkueen peli on parantunut koko ajan, joten minun ei tarvitse kantaa huolta joukkueen pelaamisesta. Täällä on kaikkia asiat hyvin, totesi Ojala.

Inter hankki Ojalan siirron varmistuttua hänen korvaajaksi vanhan tutun Serge N`Galin. Ojalan mukaan "Naskali" auttaa varmasti joukkuetta, kunhan pääsee sisään joukkueen pelitapaan.

- Serge on näyttänyt jo taitojaan. Hän on hyvä pelaaja, josta on varmasti apua joukkueelle. Hän ei ole vielä parhaassa mahdollisessa kunnossa, mutta kuntoon päästyään ja pelitavan sisäistettyään hän auttaa joukkuetta varmasti, päätti maanantai-illan juhlakalu Ojala.

Lisää uutisia