AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 28.6.2015

​Eremenko tuskaili punaista korttia

​Eremenko tuskaili punaista korttia

"Jere" pettyi virheisiin. (Kuva: Juha Tamminen)

FF Jaron viikko sai mollivoittoisen lopun, kun RoPS haki pisteet Peitarsaaresta viime hetkien maalilla.

Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko tuskaili Peter Opiyon ottaman turhan punaisen kortin kanssa.

- Tiesimme miten RoPS pelaa ja olimme varautuneet korkeaan prässiin. Minulla on kokemusta sekä pelaajana että valmentajana ja näen milloin pelaajat tekevät virheitä. Tänään pelaajat tekivät paljon virheitä, koska pelkäsivät potkuja vastustajalta. Pelaajilla oli kiire saada pallo pois jaloista, ettei satu. Ilvestä ja KTP:ta vastaan meillä oli tilaa ja saimme olla kuninkaita, mutta et voi sanoa olevasi jalkapalloilija ennen kuin pystyt tekemään samoja asioita tällaisissa peleissä.

- Olen todella pettynyt Peteriin (Opiyo). Kentän ulkopuolella hän on mitä mukavin mahdollinen ihminen ja aina auttamassa ja tukemassa. Kentällä puolella hän on meille todella tärkeä linkki ja näin ei voi jatkua näiden turhien korttien kanssa. Puhuimme, että niiden pitää olla varovaisia, joilla on kortti alla.

Eremenko antoi palautetta muillekin pelaajilleen.

- Manuel (Rivera) pystyy antamaan parempia syöttöjä ja erikoistilanteita. Hänellä oli välillä aikaa ja pelaajat tekivät oikeat juoksut, mutta pallot eivät löytäneet perille. Olen pettynyt muutamaan pelaajaan, kaikilla asenne ei ole aivan huipussaan.

- Olen myös erittäin pettynyt Ilyan (Vaganov) ratkaisuun rangaistuspotkuun johtaneessa tilanteessa. Sekä Peter että Ilya pelasivat muuten hyvän ottelun, mutta tekivät pahat virheet. Ilyalla oli tilanteessa aikaa miettiä mitä tekee ja hän olisi hyvin voinut purkaa pallon kauas, Eremenko kertoi harmissaan.

Lisää uutisia