AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 25.6.2015

Kastrati loppukaudeksi HIFK-paitaan

Kastrati loppukaudeksi HIFK-paitaan

"Kassu" vahvistaa HIFK-hyökkäystä.

Helsingin IFK on tehnyt loppukauden kattavan pelaajasopimuksen hyökkääjä Kastriot Kastratin, 21, kanssa.

Kastratin siirtyminen HIFK:n riveihin ei ole kaukana jo aiemmassa vaiheessa.

– Olimme Kassusta kiinnostuneita jo talvella, mutta loukkaantuminen hieman hidasti koko kuviota. Hän on jaksanut todella sitkeästi kuntouttaa itseään ja osoittanut hyvää asennetta harjoituksissa. Kassu haluaa pelata meidän joukkueessa mahdollisimman hyvällä tasolla. Hän tuo myös erilaisen vaihtoehdon ja monipuolisuutta meidän hyökkäyspelaamiseen, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

– Kastrati on erittäin potentiaalinen pelaaja. Iän myötä mies on kasvanut niin pelaajana kuin ihmisenä. Kassu on erittäin motivoinut palaamaan huippujalkapallon pariin ja harjoituksissa mies on esiintynyt edukseen. Sopimus on loppukauden mittainen ja katsastamme miestä myös jo ensi kautta silmälläpitäen, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä sanoo.

Helsingissä syntynyt FC Viikinkien kasvatti siirtyi jo nuorena HJK:n riveihin. Kastrati muistetaan erityisesti kaudelta 2011, kun hän teki vasta 17-vuotiaana kaksi maalia ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä HJK:n Mestarien liigan 2. karsintakierroksen ottelussa walesilaista Bangor Citya vastaan.

Veikkausliigadebyyttinsä Kastrati teki kaudella 2011-2012 Hakan riveissä, jossa hän teki kolme liigamaalia. Hakasta matka jatkui FC Honkaan, jossa liigaosumia syntyi seitsemän.


VPS - HIFK Hietalahdessa torstaina 25.6. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia