AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 25.6.2015

Jatkaako Juho Mäkelä maalitehtailua?

Jatkaako Juho Mäkelä maalitehtailua?

Juho Mäkelä on iskenyt jo yhdeksän maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura pyrkii SJK-tappion jälkeen palaamaan pisteiden makuun, kun sarjanousija Helsingin IFK saapuu kannattajajoukkoineen tänään torstaina Hietalahteen.

VPS-kannattajat odotettavat maaleja erityisesti Juho Mäkelältä, joka on yhdeksällä osumalla Veikkausliigan maalipörssin kärjessä yhdessä RoPS:n Aleksandr Kokon kanssa. "Kirurgi" vannoo, ettei hän mieti maalimääriä, tai varsinkaan maalikuninkuutta.

- Kun tekee paljon töitä, löytää oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Töitä on kuitenkin paljon vielä edessä, sillä pelejä on vielä 20 jäljellä. Tärkeintä on joukkueen menestys, Mäkelä toteaa seuran verkkosivuilla.

VPS:n maalisieppo toivoo, että myös HIFK-fanit löytäisivät sankoin joukoin Hietalahteen.

- Saataisiin kunnon rätinää ja räiskettä katsomoon.

Mäkelä tuntee helsinkiläisvastuksen hyvin, sillä hän harjoitteli ennen kauden alkua HIFK:n kanssa.

- Mielenkiintoinen vastustaja. Kun heidän vastaiskuissa tasapaino horjuu ja etäisyydet kasvavat, on meillä paikka iskeä.

HIFK on tunnettu myös vahvana ja ennen kaikkea taistelevana joukkueena omassa puolustuspäässä. HIFK-pelaajat uhrautuvat ja tekevät valtavasti töitä joukkueensa eteen. VPS:n on pystyttävä samaan, jotta pisteet jäävät Vaasaan.

- SJK-ottelussa saatiin ajoittain rakenneltua hyviä hyökkäyksiä, mutta viimeinen syöttö tai laukaus ei ollut riittävän hyvä. Nukahdukset kostautuivat, eikä niitä ole varaa tehdä tällä tasolla, Mäkelä tietää.


VPS - HIFK Hietalahdessa torstaina 25.6. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia