AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.24 // 17.6.2015

​Malinen: "Ehkä maaottelutauko näkyi"

​Malinen: "Ehkä maaottelutauko näkyi"

Juha Pirinen iski RoPSin tasoituksen. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPSin aikeet murtaa HIFK:n kotitaika jäivät aikeiksi tiistaina, mutta matkaan irtosi kuitenkin yksi piste 1-1-tasapelin myötä.

Kolmen ottelun voittoputkessa Helsinkiin saapunut liigan kuumin joukkue RoPS pelasi varsinkin avausjaksolla pirteästi, mutta hyökkäyksistä puuttui se viimeinen kipinä, joka olisi saanut maaliverkon sauhumaan. RoPSin vauhdikkaasta saapumisesta pelin tiimellykseen kertoo se, että RoPS sai avausjakson alussa kulmapotkuja kuin jatkuvalla syötöllä. Mutta maalit jäivät avausjaksolla vierailta tekemättä.

– Ehkä maaottelutauko näkyi hiukan pelissämme. Olemme pelanneet tiiviillä tahdilla, jossa otteluita on ollut noin neljän päivän välein. Nyt oli kuitenkin 9 päivän tauko takana peleistä. Ehkä siksi pelimme oli vähän kankeaa, sanoi kuukauden liigavalmentajana palkittu RoPSin valmentaja Juha Malinen seuran verkkosivuilla.

RoPSin ainokaisen täysosuman toisella jaksolla 47. minuutilla tehtaillut Juha Pirinen kertoi, että rovaniemeläisjoukkue oli vakaasti päättänyt olla ensimmäinen joukkue, joka varastaa pinnat HIFK:n kotikentältä.

– Puhuimme etukäteen, että haluamme voittaa täällä ensimmäisenä. Mutta HIFK on yhtenäinen joukkue, joka taistelee hyvin kotiyleisönsä edessä. He eivät tehneet meille tästä pelistä todellakaan helppoa, Juha Pirinen sanoi.

Lisää uutisia