AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.24 // 16.6.2015

HIFK:n Respect-palkinto Mikael Airavalle

HIFK:n Respect-palkinto Mikael Airavalle

HIFK on valinnut Mikael Airavan vastaanottamaan Respect-palkinnon.

Mikael on toiminut useampana vuotena valmentajana seurassa ja myöhemmin myös junioripäällikkönä, jonka aikana on luotu hyvät lähtökohdat ja perusteet HIFK:n junioritoiminnalle, jolla on tällä hetkellä tuulta purjeissa.

Mikael toimii myös perinteisen Åke Lindmanin jalkapallokoulun rehtorina, joka on erittäin suosittu. Åke Lindman -jalkapallokoulu toimii ensi askeleena seuraan. Uutena lisäyksenä Airava on tuonut HIFK:n toimintaan mukaan myös tyttöjalkapallon.

Tästä on syntynyt tavallaan "spin offina" iltapäiväkerhot ala-asteissa, joiden päätarkoituksena on saada lapset liikkumaan. Tähän on nyt luotu hyvä pohja kasvattamaan HIFK:n junioritoimintaa.

Mikael toimii myös seuran edustajan Väiskin eli Väinämöisen kentän kenttäyhtiön hallituksessa. Väiskistä on muodostunut tärkeä osa HIFK-identiteettiä.


Airava palkitaan tiistai-illan Veikkausliigaottelun yhteydessä. HIFK-RoPS Sonera stadiumilla tiistaina 16.6. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia