AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 16.6.2015

Armstrong jäi kaipaamaan sisua peliin

Armstrong jäi kaipaamaan sisua peliin

Kekelle jäi hampaankoloon reilusti. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen tiistain vierailu Pietarsaaressa ei juuri lämmittänyt päävalmentaja Keith Armstrongia, kun tuloksena oli selvä 0-3-tappio.

Kevään kokemuksista viisastuneena Armstrong olisi toivonut joukkueelleen hiukan perusteellisempaa valmistautumista Jaron kohtaamiseen.

- Alkukaudella ainoastaan ottelussa Jaroa vastaan meillä ei ollut mitään mahdollisuuksia. Siksi olisin halunnut, että olisimme päässeet tänne jo edellisenä päivänä, mutta osa pelaajista oli aamupäivän töissä. Sarjan kärjessä on joukkueet, joilla ei ole pelkästään parhaat pelaajat, vaan he myös pystyvät valmistautumaan peleihin riittävän hyvin, "Keke" kertoi Jaron verkkkosivujen mukaan.

Itse ottelu lähti "Keken" mukaan väärillä urille hyvin nopeasti. Jaro iski heti alussa ja johti nopeassa tahdissa jo 2-0.

- Avausmaali oli meille pieni shokki, siitä olisi tullut 99 kertaa sadasta vapaapotku. Kahden maalin tappioasemassa meidän olisi pitänyt löytää sisua peliimme, mutta sen sijaan aloitimme valittamaan tuomarille. Meidän olisi pitänyt sopeutua tuomarilinjaan, mutta emme tehneet niin. Tämä oli meille iso peli, voitolla olisimme saaneet Jaroon eroa viisi pistettä, nyt he menivät ohitsemme, Armstrong harmitteli.

Lisää uutisia