AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 11.6.2015

SJK:n edustusjoukkue tänään Superpesistä seuraamassa

SJK:n edustusjoukkue tänään Superpesistä seuraamassa

SJK:n Veikkausliigajoukkue tekee tänään maakuntamatkan Koskenkorvalle. Joukkue pitää yleisölle avoimet harjoitukset Honkalanmäen nurmikentällä kello 13-15.

Harjoitusten päälle SJK siirtyy ruokailemaan sekä tutustumaan Koskenkorvan Trahteerissa Koskenkorva museoon ja kokemaan siellä suomalaisen savusaunan löylyt.

SJK:n ja KoU:n yhteistyökumppaneiden tarjoama SJK:n maakuntamatka päättyy klo 18 vielä superpesisotteluun Koskenkorva-Joensuu. Tauolla nähdään vielä joidenkin SJK:n pelaajien pituuslyöntikisa.

- Saamme hieman vaihtelua normaalille treeniympäristölle valmistautuessa ensi keskiviikon HJK:n vieraspeliin ja juhannuksen jälkeen maanantain VPS -kotiotteluun. Samalla Ilmajoen ja lähialueen futisjunnuilla on mahdollisuus tulla seuraamaan harjoituksiamme ja nähdä ammattijalkapalloilijoiden harjoittelua, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari kertoo Koskenkorvan Urheilijoiden verkkosivuilla.

- Osalle pelaajista pesäpallo on hieman vieraampaa, joten on mukava päästä samalla seuraamaan myös toisenlaistakin urheiluviihdettä. Ja onhan tämä hyvää yhteistoimintaa eri lajienkin välillä, jatkaa Valakari.

Lisää uutisia