AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.23 // 9.6.2015

Ristilä: "Ei jaeta Fair Play -pisteitä"

Ristilä: "Ei jaeta Fair Play -pisteitä"

Tulos jäi kismittämään Kotkassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP joutui maanantaina taipumaan kotonaan 0-2-tappioon IFK Mariehamnille.

KTP:n päävalmentaja Sami Ristilä oli tyytyväinen joukkueensa peli-ilmeiseen, mutta lopputulos ei tietenkään ollut halutun kaltainen.

- Ei näistä matseista Fair Play -pisteitä jaeta, kyllä nämä kotimatsit pitäisi pystyä kääntämään voitoksi. Eka jakso oli ihan hyvä suoritus muutamaa pientä nukahdusta lukuun ottamatta, mistä IFK pääsi vaarallisiin tilanteisiin. Kaiken kaikkiaan hyvä, positiivinen lähestymistapa oli tänään peliin, mutta kuten sanottua, se ei paljon tällä hetkellä lämmitä, Ristilä totesi kotkalaisseuran verkkosivuilla.

Ristilää lämmitti erityisesti muutaman pelaajan suoritukset kentällä.

- Varsinkin [Niko] Ikävalko oli hyvä kärjessä. Pallo pysyi hyvin hallussa ja sitä kautta saimme pelaajia ylös hyökkäykseen. Sen ansiosta pääsimme vähän joka puolelta rakentelemaan hyökkäyksiämme. Myös nuori Aleksi Tarvonen pelasi ennakkoluulottomasti, ensimmäinen ottelu liigatasolla avauksessa varmaan vaikutti vähän pelaamiseen ja pallot vähän karkailivat. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa kehittymistä.

- Ville [Oksanen] pelasi myös vahvasti keskialueella, vaikka loppua kohden jalka alkoi painaa. Sama energiataso mikä meillä oli avausjaksolla, pitää saada pidettyä koko ysikymppisen ajan. Ihan varmasti tulokset ovat sen jälkeen jotain ihan muuta.

Lisää uutisia