AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.22 // 4.6.2015

KuPS-pelaajia farmijoukkueen riveissä

KuPS-pelaajia farmijoukkueen riveissä

Joonas Pöntinen tekee paluun kentille.

KuPS:n farmijoukkue SC KuFu kohtaa WJK:n kello 20.00 Savon Sanomat Areenalla. Joukkueella on tulessa useita Kuopion Palloseuran pelaajia ja voitaneen puhua Itä-Suomen Kolmosen nimekkäimmästä kokoonpanosta.

Suurin mielenkiinto kohdistuu ensimmäisen kilpailullisen ottelun miltein kahteen vuoteen pelaavaan Joonas Pöntiseen. Pöntinen oli Liigacupissa tulessa, mutta ei ole pelannut Respect Suomen Cup tai sarjaotteluita sitten kesän 2013.

- Kiva, että (Pöntinen) pelaa pitkästä aikaa. Pönä on tehnyt paljon töitä paluunsa eteen, ja nyt koittaa se hetki, kun pääsee pelaamaan. Toivottavasti tämä on alku jonkun uuden, edustusjoukkueen päävalmentaja Marko Rajamäki toteaa KuPS:n sivuilla.

Tulessa on muitakin KuPS:n pelaajia. Mukana on Miikka Ilo, Freddy Adu, Tero Taipale, Hamed Coulibaly, Aatu Laatikainen, Ilmari Niskanen ja Reetu Räsänen.

Ilmari Niskanen on ollut paljon poissa vammojen vuoksi viimeisen vuoden aikana ja Rajamäki näkee hienona asiana nuorukaisen paluun pelikentille.

- Immi on harjoitellut ensin junioreiden ja sitten KuFun kanssa kuntoutuksensa jälkeen. Hänet ajetaan rauhallisesti sisään ja on vasta matkalla edustukseen. Mikäli ei tule takapakkia se voi tapahtua nopeallakin aikataululla, Rapa maalailee suunnitelmiaan.

- Muutenkin otteluruuhkan helpotuttua, on hyvä hakea tasaisesti pelituntumaa kaikille pelaajille, hän päättää.

Niskanen itse on silmin nähden iloinen paluun koittaessa. Hän näkee pelaapolun hyvänä asiana, jonka kautta on mahdollisuus päästä portaittain mukaan toimintaan.

- Olen treenannut viimeiset puolitoista kuukautta A-junioreiden ja KuFun mukana täysillä. Kipuja ei ole ollut ja on tosi mukava päästä pelaamaan pitkän tauon jälkeen, Niskanen kertoo.

Tavoitteista puhuttaessa Immi näkee tärkeänä saada minuutteja enenevissä määrin pienin askelin.

- En ole missään nimessä 90-minuutin kunnossa vielä, mutta menossa sitä kohti.

Lisää uutisia