AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 3.6.2015

Tunteita pinnassa Maarianhaminassa?

Tunteita pinnassa Maarianhaminassa?

Tuco muistetaan ripeästä toiminnastaan viime kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin ja SJK:n keskiviikkoisessa ottelussa nähdään myös kahden viime kaudella otsikoita nostattaneessa tilanteessa pääosissa olleen pelaajan kohtaaminen.

Viime kaudella vielä FC Lahdessa pelannut, nykyinen SJK hyökkääjä Ariel "Tuco" Ngueukam sai hengenpelastusmitalin ripestä toiminnastaan, kun maarianhaminalaisten ruotsalaispuolustaja Bobbie Friberg da Cruzin melkein tukehduttua kieleensä rajun yhteentörmäyksen jälkeen. Mies törmäsi FC Lahden pelaajan kanssa ja voipui tajuttomana maahan.

Vierestä seurannut Tuco reagoi asiaan välittömästi ja pelasti kanssapelaajansa hengen. Keskiviikon kohtaaminen on miehille ensimmäinen tapahtuneen jälkeen.

- On ehdottomasti hienoa tavata hänet taas. Juttelimme hänen kanssaan viimeksi viime vuoden puolella. Tietenkin ajatukseni ovat pelissä, mutta kun kohtaamme, niin sen näkee sitten mitä tunteita se nostaa pintaan. Toivon ettei kukaan joutuisi koskaan kokemaan mitään vastaavaa, kertoo Tuco SJK:n verkkosivuilla.


IFK Mariehamn - SJK Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 3.6. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia