AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2015

​Petteri Pennanen pelkää pahinta – toivoo parempaa

​Petteri Pennanen pelkää pahinta – toivoo parempaa

Petteri Pennasella on edessä pitkä sairasloma.

KuPSin avainpelaajan Petteri Pennasen maanantaina Helsingissä syntynyt polvivamma on vakava. Miten vakava, se on vielä avoinna.

Pennanen joutui poistumaan kentältä apujoukkojen saattelemana ja tilanne ei päivään myöhemmin näytä juuri aurinkoisemmalta.

– Jalka on kipeä. Liikkuessa pitää olla kepit apuna, Pennanen kertoo Savon Sanomissa.

Pennanen loukkasi HIFK-ottelussa vasemman polvensa harmittoman näköisessä pallontavoittelutilanteessa isäntien Jukka Halmeen kanssa.

– Jalka upposi nurmeen ja kenkä tarrasi kiinni, kun yritin lähteä liikkeelle. Silloin kun näin käy, särkyy yleensä jotain, Pennanen toteaa.

Pennasen loukkaantunut polvi on sama, joka petti viime kaudella. Silloin kausi päättyi kesken jo toukokuussa, kun eturistiside repesi Kuopiossa pelatussa kamppailussa. KuPS-kasvatti Pennanen edusti tuolloin Rovaniemen Palloseuraa.

– Toivottavasti nyt on kyse jostakin muusta vammasta kuin eturistisiteen ongelmasta. Silloin olisi toivoa siitä, että kausi ei olisi kokonaan ohi, Pennanen tuumii.

– En ole lähdössä perjantain HJK-peliin Helsinkiin. Huilia tulee varmasti ihan reilusti, mutta tarkkaa ennustetta en osaa sanoa ennen lääkärin lausuntoa.

Pennanen ei päässyt vielä tiistaina jatkotutkimuksiin. Vakuutusyhtiön kanssa on selvitettävänä maksuasioita ennen kuvauksia, koska kyse on aiemmin loukkaantuneesta polvesta ja mahdollisesti uusiutuneesta vammasta.

– Kyllähän tässä voisi epäillä eturistisidettä, mutta toivottavasti se on joku muu, loistavan alkukauden pelannut Pennanen huokaa.

Lisää uutisia