AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2015

Korkeakunnas panee pisteen kierrätykselle

Korkeakunnas panee pisteen kierrätykselle

"Toke" jättää kierrättämisen vähemmälle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden pistepussi ei ole toivotun paksuinen toukokuun lähestyessä loppuaan ja tämä merkitsee myös pieniä muutoksia.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas on kierrättänyt pelaajiaan runsaasti. Ottelutahti on ollut tiivis ja taustalla oli ajatuksena säästää pelaajia kovassa otteluruuhkassa, jotta joukkue olisi mahdollisimman virkeässä kunnossa heinäkuussa, kun europelit alkavat.

- Ajatus oli looginen ja hyvä, mutta en saanut sitä toimimaan kentällä. Otan siitä valmentajana täyden vastuun, Korkeakunnas sanoo Etelä-Suomen Sanomissa.

Sarjatilanteesta Korkeakunnas ei ole kuitenkaan huolissaan, vaan muistuttaa, että kaudesta on kaksi kolmannesta vielä pelaamatta.

- Sen verran tiedän, että meillä on kymmenen pistettä, ja se on aivan liian vähän. Pitää vain alkaa ottaa kolmen pisteen voittoja, ja heti torstaista alkaen, Korkeakunnas ennakoi seuraavaa Veikkausliigan ottelua, jossa Kuhnurit kohtaa Kotkassa KTP:n Arto Tolsa -areenan uudenkarhealla tekonurmella.


FC KTP - FC Lahti Arto Tolsa Areenalla torstaina 28.5. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia