AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2015

Joel Mero lähestyy täyttä pelikuntoa

Joel Mero lähestyy täyttä pelikuntoa

Huhtikuun alussa kolmekuukautisen lainasopimuksen KTP:n kanssa tehnyt Joel Mero alkaa lähestyä täyttä pelikuntoa.

Heti lainasopimuksen alussa ikävästi loukkaantunut Mero on saanut jo muutamia peliminuuttejakin alle Veikkausliigassa ja on omien sanojensa mukaan lähellä täyttä kuntoa.

- Koko ajan ollaan paremmassa kunnossa, kun on päässyt treenaamaan. Loukkaantuminen oli tosi harmittava ja sen takia jäi useampi peli väliin. Nyt on kuitenkin hyvät fiilikset.

Pallollisia harjoituksia ei Merolla ole allaan joukkueen kanssa kuin pari, mutta kokoonpanossa mies on nähty jo kahdesti.

- Parissa pelissä olen päässyt jo kentällekin ja pelaaminen tuntuu tosi hyvältä. Jalka on kestänyt ja on koko ajan paremmassa kunnossa. Vaikkei peliminuutteja ole vielä paljoa tullut, olen kuitenkin niin hyvässä kunnossa, että uskon pystyväni pelaamaan pidempäänkin. Sen ajan kun olin loukkaantuneena, tein paljon omaa korvaava treeniä. Se ei tietenkään ole sama asia, kuin joukkueen mukana meneminen. Tunnen olevani fyysisesti täydessä tikissä ja pelikuntohan paranee pelaamalla.

Joelin laina Bundesliigan Borussia Mönchengladbachin kanssa päättyy näillä näkymin kesäkuun lopussa ja ainakaan miehen itsensä mukaan ei jatkosta ole vielä sovittu.

- Jatkosta ei ole sen kummemmin keskusteltu, itselläni kaikki keskittyminen on mennyt oman kunnon parantamiseen päivä kerrallaan ja sitä kautta pyritään auttamaan jengiä Liigassa.


FC KTP - FC Lahti Arto Tolsa Areenalla torstaina 28.5. kello 18.30. ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia