AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 25.5.2015

​Ristilä "erittäin tyytyväinen" tulokseen

​Ristilä "erittäin tyytyväinen" tulokseen

"Risu" oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen Pietarsaaressa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP otti kauden ensimmäisen vierasvoittonsa sunnuntaina, kun FF Jaro kaatui Pietarsaaren Keskuskentällä lukemin 2-0.

KTP-piiskuri Sami Ristilän mukaan ottelu lähti jo käyntiin sovittujen askelmerkkien mukaisesti.

– Olen tulokseen erittäin tyytyväinen. Ensimmäinen puoliaika meni täysin suunnitelmien mukaan, Ristilä sanoi Pohjalaisen mukaan.

– Lähdimme peliin aktiivisesti ja tiiviisti alusta lähtien, jotta pojat saisivat jalat liikkeelle ja karstat pois edellisestä ottelusta. Puolustuksen moraali oli korkealla ja peli meni käsikirjoituksen mukaan.

KTP johti tauolla 2-0 ja pääsi toiselle puoliajalle vielä miesylivoimalla Jaron Serge Atakayin otettua suoran punaisen kortin juuri tauon alla.

– Tauolla painotin pelaajille, että kahden maalin johtoasemassa ja vastustajan pelatessa vajaalla meidän on oltava vieläkin aktiivisempia ja otettava peli haltuumme. Jalkaa ei saa missään nimessä nostaa kaasulta, Ristilä kertasi.

– Homma ei kuitenkaan mennyt suunnitelman mukaan, vaan Jaro sai vajaallakin otteen pelistä. En voinut tässä tilanteessa lisätä hyökkääjien määrää. Siirryimme varmistelemaan johtoasemaamme, koska Jaro piti palloa, mutta ei saanut mitään vaarallista aikaiseksi. Tästä kiitos koko joukkueen puolustuspelaamisellemme, joka oli hyvää läpi ottelun.

Lisää uutisia