AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 24.5.2015

Savage: "SJK vielä vahvempi tällä kaudella"

Savage: "SJK vielä vahvempi tällä kaudella"

Demba Savage tietää SJK-ottelun merkityksen. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK matkaa sunnuntaina Seinäjoelle kärkikamppailuun SJK:n vieraaksi ja odotukset ovat kovat molemmin puolin.

Viime kaudeksi Veikkausliigaan noussut SJK sijoittui heti ensimmäisellä kaudellaan hienosti toiseksi. Tälle kaudelle joukkue on vahvistunut vielä viime kaudesta ja pyrkii katkaisemaan HJK:n kuuden Suomen mestaruuden putken.

- SJK:lla oli jo viime vuonna hyvä joukkue, mutta mielestäni he ovat vieläkin vahvempia tällä kaudella. Voittaaksemme meidän täytyy pelata ehjä 90 minuuttia. Puolustus on toiminut hyvin viime aikoina ja sen täytyy jatkua SJK:ta vastaan koko joukkueen voimin, Demba Savage analysoi HJK:n verkkosivuilla.

HJK:n alkukauden vieraspelien saldosta gambialaislaituri ei ole huolestunut.

- Yksittäisissä peleissä voi aina sattua mitä vain. Tärkeintä on, että olemme menossa oikeaan suuntaan, mutta on totta, että vieraspelaamisemme on myös parannuttava. Jokaisesta pelistä lähdemme hakemaan voittoa, toivotaan että seuraava tulee sunnuntaina, Savage lataa.

Kauden alla jo HJK:n kovimmaksi haastajaksi ennakoitu SJK on alkukaudella ollut juuri niin hyvä, kuin moni ennen kauden alkua odotti. Savage tiedostaa, että sunnuntain ottelussa ovat vastakkain kaksi suurinta mestarisuosikkia.

- Tietenkin tämä on myös mestaruustaiston kannalta iso peli, mutta kausi on vasta alussa ja näitä asioita ei mietitä vielä. Fakta on kuitenkin se, että uusiaksemme mestaruuden on meidän pystyttävä voittamaan suurimmat kilpailijamme, Savage miettii.


SJK-HJK Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 24.5. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia