AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 23.5.2015

​Toni Lehtinen SJK:n kaikkien aikojen maalintekijä

​Toni Lehtinen SJK:n kaikkien aikojen maalintekijä

Toni Lehtinen on iskenyt 68 Veikkausliigamaalia. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK-hyökkääjä Toni Lehtinen kipuaa kaikkien aikojen maalintekijätilastossa hyvää vauhtia ja on Veikkausliigan tilastoissa jo sijalla 14.

Lehtinen nousi viime ottelussa Ilvestä vastaan tehdyllä maalilla pääsarjan maalintekijätilastoissa tasoihin legendaarisen Aulis Rytkösen kanssa. Samalla hänestä tuli SJK:n kaikkien aikojen eniten maaleja tehnyt pelaaja yhdessä Mikael Muurimäen kanssa.

- Kovempi saavutus se Muurimäen kanssa yhtä montaa maalia on tehdä, naureskelee Lehtinen itse SJK:n verkkosivuilla.

Sunnuntaisen HJK:ta vastaan pelattavan kärkikamppailun alla Lehtinen muistuttaa kuitenkin jalkapallon olevan ennen kaikkea joukkuepeli.

- Tärkeämpää on auttaa joukkuetta ja joka pelissä hyökkääjän tehtävänä on tehdä maaleja. Ei sitä sillä tavalla ajattele että montako maalia sitä on tehnyt urallaan. Aina sitä menee yksittäisten pelien kautta ja jos siinä saa maaleja ja autettua joukkuetta, se on hyvä asia. Ihan yhtä paljon arvostan syöttöäkin kuin maalia, Lehtinen päättää nöyränä.


SJK-HJK Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 24.5. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia