AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 23.5.2015

​Korte viihtynyt "kaksoisroolissa" Ilveksessä

​Korte viihtynyt "kaksoisroolissa" Ilveksessä

Ilves-pelaajilla on työ kentän ulkopuolellakin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahdessa kaudet 2004-10 pelannut Eero Korte siirtyi täksi kaudeksi Ilvekseen ja kohtaa lauantaina Tammelassa vanhan seuransa.

Edelliskaudet JJK:ssa pelanneelle Kortelle siirtyminen Ilvekseen merkitsi muutakin kuin maisemanvaihtoa. Ilveksen pelaajat käyvät pelaamisen ohella myös muissa töissä. Korte on puolipäivätöissä lastentarhassa, ja näkee tilanteessa hyviäkin puolia.

- Henkisesti on helpompaa, kun on muutakin ajateltavaa. Lasten kanssa touhutessa pelit jäävät taka-alalle, Korte sanoo Etelä-Suomen Sanomissa.

Toki järjestelyllä on myös toinen puolensa etenkin ottelutahdin ollessa tiiveimmillään. Ilves pelaa lauantaina Tammelassa FC Lahtea vastaan neljännen pelinsä 1,5 viikkoon. Viimeksi Ilves urakoi keskiviikkona Seinäjoella, jossa jäi käteen selvä 0-3-tappio ja pitkä kotimatka.

- Torstaiaamuna kun heräsin ja lonkat olivat ihan jumissa, niin ajattelin, että kuinkahan tämänkin päivän jaksaa. Päivän mittaan paikat kuitenkin vertyivät, Korte kertoi matkalla hierontapöydälle.

Korte on pysynyt ehjänä koko alkukauden ja pelannut lähes poikkeuksetta avauskokoonpanossa.

- Hyvin on mennyt. Kauden ensimmäisen pelin olin keuhkokuumeen takia sivussa, muuten olen pelannut säännöllisesti. Urakka tuntuu vähän jaloissa, mutta kyllä tätä vielä jaksaa tehdä.


Ilves - FC Lahti Tammelan stadionilla lauantaina 23.5. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia