AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 23.5.2015

​Armstrong: "Tänään meillä oli myös onnea mukana"

​Armstrong: "Tänään meillä oli myös onnea mukana"

Keith Armstrong oli mielissään Ilveksen 2-1-voitosta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen päävalmentaja Keith Armstrong oli tyytyväinen lauantain pistesaaliseen. Ilves kaatoi FC Lahden kotikentällään lukemin 2-1.

Täksi kaudeksi Ilveksen päävalmentajan pestin vastaanottanut Armstrong oli mielissään etenkin kissapaitojen toisen jakson otteista.

- Olimme mielestäni liian passiivisia avausjaksolla. Tauolla jouduin korottamaan ääntä, sillä en ollut tyytyväinen pelaamiseemme. Tottakai tässä on ollut neljä ottelua 10 päivän sisällä ja haluan nostaa hattua etenkin muutamalle pelaajallemme, jotka ovat pelanneet noissa kaikissa ottelussa 90 minuuttia, Armstrong sanoi Ilveksen sivuilla.

Armstrongin mielestä Ilveksellä ei ole juuri ollut onnea aikaisemmissa kotiotteluissaan. Hän myönsi, että nyt onnetar oli antelias päivän kamppailussa.

- Tänään meillä oli myös onnea mukana. Aiemmissa kotimatseissa olisimme ansainneet enemmän pisteitä, mutta emme saaneet. Uskon, että pelaamisemme paranee tästä eteenpäin. Voitto antaa pelaajille enemmän itseluottamusta kuin mikään muu", "Keke" totesi.

Lisää uutisia