AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 22.5.2015

Pelvas odottaa HJK-ottelua

Pelvas odottaa HJK-ottelua

Akseli Pelvas haluaa osua entistä seuraansa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja HJK kohtaavat kärkiottelussa sunnuntaina. Viime kauden vastaavan kohtaamisen Seinäjoella SJK vei nimiinsä 2-0 ja ottelun sankarina hääri kaksi maalia tehnyt Akseli Pelvas.

Pelvas odottaa hyvillä mielin HJK:n kohtaamista.

- Kyllä se on aina kiva päästä pelaamaan Klubia vastaan. Se on ollut viime vuosina aika suvereeni joukkue Suomessa ja se sytyttää aivan eri tavalla, Pelvas toteaa SJK:n sivuilla.

Pelvas edusti HJK:ta pitkään ensin junioreissa ja lopulta edustusjoukkueessa. Maalitykki myöntää entisen seuran kohtaamisen aina lämmittävän mieltä.

- Itselläni on historiaa siellä aika paljonkin, joten varmasti tullaan näkemään intensiivinen peli. Viime vuonna meillä oli erittäin hyvä peli täällä heitä vastaan ja otimme ansaitun 2-0-voiton siitä.

- Totta kai se herättää aina tietynlaisia fiiliksiä, kun vanhaa seuraansa vastaan tekee maalin ja viime vuonna pääsin tekemään niitä kaksi. Mutta katsotaan, josko sitä pystyisi tällä kaudella vielä parantamaan, sanoo Pelvas heittää SJK:n sivuilla.

SJK-HJK Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 24.5. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia