AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.20 // 21.5.2015

Pyhäranta: "Kiva pelata vanhoja kavereita vastaan"

Pyhäranta: "Kiva pelata vanhoja kavereita vastaan"

Jere Pyhäranta tuntee HIFK:n hyvin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP:n kauden kaikissa Veikkausliiganotteluissa maalia vartioinut Jere Pyhäranta saa vastaansa torstaina tukun tuttuja pelikavereita.

Torstaisessa HIFK-ottelussa löytyy Pyhärannelle tuttuja pelaajia sekä FC Viikinkien että MYPAn ajoilta. Etenkin Viikkareittein aikaisten joukkuekavereitten kohtaamista Jere odottaa innolla.

- Tuttuja kavereita käytännössä koko jengi, henkilökohtaisestikin aika merkittävä peli tulossa. Kiva pelata vanhoja kavereita vastaan ja nähdä miten he ovat kehittyneet ja missä he nyt menevät.

Pyhärannan mukaan puolustuspeli on pääpiirteittäin toiminut hyvin muutamaa nukahdusta lukuun ottamatta. Yksitoista päästettyä osumaa kahdeksassa ottelussa ei suuremmin kotkalaisveskari huoleta.

- Olen ihan tyytyväinen puolustuspeliimme. Se on ollut meidän vahvuus alkukaudesta. Olemme pystyneet tasapäiseen kamppailuun kaikkia vastustajia vastaan.

Ennen KTP:hen siirtymistään Jere pelasi kaudet 2013-2014 Myllykosken Pallossa ja siellä samaan aikaan pelasivat nykyiset IFK-pelurit Tuomas Aho ja Pekka Sihvola. Ahon Pyhäranta nostaa erityisesti esille.

- Tosi kova toppari, arvostan häntä suuresti. Vahva pelaaja, jota ei helpolla ohiteta.

Maalitykki Pekka Sihvolan suhteen Jerellä on kuitenkin selkeät sävelet.

- Noo joo, eiköhän me yksi Sihvola saada kuriin, Jere veistelee.

Lisää uutisia