AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2015

​Rajamäki pettyi KuPS-joukkueen vaisuuteen

​Rajamäki pettyi KuPS-joukkueen vaisuuteen

Rapa lupaa pelaajilleen lisää töitä. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran keskiviikkoilta päättyi ankeissa tunnelmissa. FC Lahti upotti kolme palloa kotijoukkueen verkkoon ja vei kaikki sarjapisteet ansaitusti mukaansa Savon Sanomat Areenalta.

KuPS-joukkue ei pystynyt rutistamaan itsestään riittävästi irti pystyäkseen voittamaan ottelun. FC Lahden otteista näkyi alusta saakka voitontahtoinen päättäväisyys, kuopiolaisten ilme jäi sen sijaan vaisuksi.

- Pelillisesti taso ja vauhti putoaa koko ajan. Sama määrä me on kuitenkin pelattu kuin Lahtikin. Lahden tahtotila oli isompi kuin meidän. Meidän pitää latautua otteluun paremmin ja jos ei ole itse tehnyt kaikkea, silloin pitää miettiä. Meillä on nyt itsetutkiskelun paikka, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki korosti.

- Valmistautumisen pitää olla selkeästi parempaa. Lahti oli selkeästi herätettynä, me mietiskellään pari päivää ja työnteko jatkuu. Töitä on paljon edessä, jos peliesitys on tuollainen, valmentaja totesi.

Synninpäästön "Rapalta" sai vain yksi pelaaja.

- Petteri Pennanen piiskasi ainoana joukkuetta eteenpäin. Töitä ei tehty riittävästi ja meidän pitää korjata se. Poissaolojen taakse ei kannata mennä, sillä meillä oli tarpeeksi hyviä pelaajia valittavana. Pitää vain tehdä töitä enemmän. Ensi viikon maanantaina ja seuraavana perjantaina me ollaan valmiimpia, valmentaja lupaa.

Lisää uutisia