AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2015

Interin Kairinen sai lääkäriltä peliluvan

Interin Kairinen sai lääkäriltä peliluvan

Kaan Kairinen selvisi säikähdyksellä.

Viime viikolla kesken ottelun kentälle huolestuttavan näköisesti luhistunut FC Interin Kaan Kairinen on saanut erinomaisia uutisia ja peliluvan lääkäriltä.

Interin huippulupaus tunsi voimakasta kipua rinnassa ja hänet toimitettiin sairaalaan. Aluksi yhtenä mahdollisuutena epäiltiin sydänlihastulehdusta, mutta tiistaina Kairinen sai huojentavia uutisia. Kairisen rinnassa oli havaittu ainoastaan lihaskramppi.

– Onneksi ei mitään sen vakavampaa. Oli tietty tosi hyvä uutinen, ettei tullut mitään pidempää taukoa tähän. Todella hyvä kuulla, Kairinen sanoi Ilta-Sanomille.

Kairiselle oli määrätty pakkolepoa urheilusta, mutta nyt kun mies ja sydän on todettu terveiksi, lääkäri on antanut hänelle luvan osallistua joukkueharjoituksiin vaikka heti.

– Ajattelin heti huomenna [keskiviikkona] mennä kentälle. Lääkäri sanoi, että voi alkaa harjoitella normaalisti. On ihan terve olo ja niin on ollut melkein koko ajan, Kairinen selitti.

Kairinen saattaa olla takaisin FC Interin kokoonpanossa jo torstaina.


HJK - FC Inter Sonera Stadiumilla torstaina 21.5. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrasta, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia