AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 6.5.2015

HIFK:n Salmikivi ei ota vielä stressiä

HIFK:n Salmikivi ei ota vielä stressiä

Vielä ilman liigavoittoa oleva HIFK kohtaa perjantaina kotikentällään FC Interin.

HIFK:n hyökkääjä Ville Salmikivi oli kauteen valmistavissa otteluissa hyvässä maalivireessä, mutta liigamaaleja ei vielä "Salmarin" jalasta ole syntynyt.

Salmikivi pääsi pelaamaan RoPSia vastaan kauden ensimmäiset minuuttinsa tultuaan vaihdosta kentälle. Edellinen Inter-kohtaaminen meni ohi sairastelun vuoksi, mutta SJK:ta vastaan Salmikivi oli ensimmäisen kerran avauskokoonpanossa.

– Kausi on vasta aluillaan, joten turha tässä on alkaa stressaamaan. Luotan vahvasti siihen, että pelimme alkaa pikku hiljaa rullaamaan ja tulokset paranevat. Meidän täytyy laukoa otteluissa, että niitä maaleja tulisi. Maalipaikoille pääseminen on ollut isoin ongelma. Kuten Honsukin on sanonut nin meidän täytyy nostaa molemmissa päissä omaa tasoamme, Salmikivi kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

Salmikivi siirtyi kasvattajaseuraansa IFK:hon täksi kaudeksi. 22-vuotias hyökkääjä voitti Ykkösen maalikuninkuuden kaudella 2011 ja liigadebyyttinsä hän teki Myllykosken Pallossa kaudella 2013. Myös MyPassa jälki oli tehokasta.

– Hyvältä on vaikuttanut ja tuntunut. Olen ollut todella tyytyväinen seuravalintaani. Olemme näyttäneet, että kuulumme liigaan. Nyt pitää alkaa vain tulostenkin näyttää siltä. Ei hirveästi lämmitä, että pärjätään otteluissa 80 minuuttia ja sitten hävitään. Nyt pitää alkaa napsimaan myös pisteitä, Salmikivi tiedostaa.

HIFK – FC Inter perjantaina 8.5. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. IS Extra näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Lisää uutisia