AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2015

Rajamäki tyytyväinen pisteeseen

Rajamäki tyytyväinen pisteeseen

Piste tyydytti Marko Rajamäkeä. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura pelasi sunnuntaina Maarianhaminassa IFK Mariehamnin vieraana 1-1-tasapelin. Joukkueen päävalmentajan Marko Rajamäen mukaan ottelun alku oli totuttelua olosuhteisiin.

Joukkueen päävalmentajan Marko Rajamäen mukaan ottelun alku oli totuttelua olosuhteisiin.

- Ensi jaksolla pelaamisemme ei ollut meiltä totutun hyvää. Me pelasimme ensimmäisen nurmipelimme puoleen vuoteen, ja sen johdosta totuteltiin alustaan. Pallollinen pelaamisemme oli tahmeata ensimmäisellä 45-minuuttisella, Rajamäki totesi seuran verkkosivuilla.

Tauolla 0-1-tappioasemassa olleet kuopiolaiset pääsivät toisella jaksolla paremmin peliin mukaan ja tasoittivat ottelun Joel Vartiaisen toimesta kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

- Toisella jaksolla alkoi näkyä hyötyä siitä, että meillä oli huilivuoro IFK:n pelatessa keskiviikkona. Ottelun loppua kohden fyysinen etu ja jaksaminen alkoi vähitellen kääntyä meille. Lopussa saimme ansaitun tasoituksen, Rajamäki sanoi.

Pistejako tyydytti vierasjoukkueen valmentajaa.

- Tasapeli oli hyvä lopputulos. Me olemme tyytyväisiä yhteen pisteeseen, sillä vieraspelit Maarianhaminassa ovat aina erittäin vaikeita. IFK on erittäin hyvä kotijoukkue, Rajamäki totesi.

Lisää uutisia