AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 3.5.2015

Valakari löytää pelistä vielä kehitettävää

Valakari löytää pelistä vielä kehitettävää

Pistesaalis tyydyttää Simo Valakaria. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kauden hopeamitalisti SJK:n kausi on alkanut positiivisissa merkeissä, sillä joukkue on kasannut kolmesta ottelusta seitsemän pistettä. SJK-päävalmentaja Simo Valakarin mukaan alkukauden olosuhteet ovat vaikuttaneet myös joukkueen esityksiin.

SJK on tähän mennessä voittanut Jaron ja RoPS:n sekä pelannut Interin kanssa tasan.

- Pelit on ollut hirveän erilaisia johtuen erilaisista vastustajista, mutta myös vaihtelevista olosuhteista. Turussa pääsimme pelaamaan loistokuntoisella nurmella ja pääsimme syöttelemään. Sitten olimme RoPS:a vastaan Joupiskalla kovassa tuulessa ja se oli ihan erilainen peli. Pietarsaaressa kaksi hyvää jalkapallojoukkuetta olisi halunnut pelata hyvää futista, mutta Jaron kenttä ei sitä vielä ihan mahdollistanut. Se mihin olen tyytyväinen, että vaikka pisteiden valossa on mennyt hyvin, emme ole silti tyytyväisiä, vaan haluamme viedä peliämme eteenpäin, kommentoi Valakari SJK:n alkukautta seinäjokelaisten sivuilla.

SJK-HIFK Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 3.5. kello 16.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia