AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 3.5.2015

Huttunen: ”Nyt pitäisi ruveta tekemään paikoista maaleja”

Huttunen: ”Nyt pitäisi ruveta tekemään paikoista maaleja”

Olli Huttunen haluaa nähdä maaleja. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS on edellisissä kampailuissa onnistunut luomaan maalipaikkoja, mutta viimeisestä ratkaisusta on puuttunut joko onni tai riittävä terävyys. Päävalmentaja Olli Huttunen kaipaa omiltaan osumia.

VPS on kahden ottelun jälkeen vielä maaleitta, vaikka paikkoja on ollut. FC KTP:tä vastaan Huttunen haluaa tilanteeseen korjausta.

- IFK-ottelussa meillä oli kolme tuhannen taalan paikkaa. Meillä voisi olla aivan hyvin vaikka neljä pistettä. Nyt pitäisi ruveta tekemään paikoista maaleja, Huttunen peräänkuuluttaa VPS:n sivuilla.

Molemmat päästetyt osumat ovat syntyneet vastustajan erikoistilanteista. Kuopiossa KuPS heilutti verkkoja kulmapotkun jälkeen, Vepsun kotiavauksen ainoa osuma syntyi, kun IFK Mariehamn käytti hyödykseen pitkää sivurajaheittoa.

- Niitä on käyty läpi. Meidän täytyy olla asenteellisesti kovempia. Täytyy kuitenkin muistaa, että tässä on pelattu vasta kaksi peliä, Huttunen toteaa.

FC KTP – VPS Kymenlaakson Sähkö Stadionilla sunnuntaina 3.5. kello 16.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia