AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.17 // 3.5.2015

​FC KTP:n Gruborovics "muissa maailmoissa"

​FC KTP:n Gruborovics "muissa maailmoissa"

Tamás Gruborovics sai kovan tällin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP otti kauden avausvoittonsa sunnuntaina, mutta sai maksaa myös hintaa voitostaan.

Vaikkei ottelu VPS:aa vastaan ollut mitenkään ruma, kolme KTP-peluria jouduttiin vaihtamaan kentältä loukkaantumisien takia. Pahimman kolhun sai vastustaja kanssa pääpallotilanteessa loukkaantunut Tamás Gruborovics, joka oli vielä pitkään pelin päättymisen jälkeen "muissa maailmoissa".

- Päävamma on tietysti aina vakava juttu ja niiden kanssa ei ole leikkimistä. Katsotaan nyt rauhassa mitä kävi. Laitoimme itsemme tänään täysillä likoon ja välillä näin käy pelin tiimellyksessä, kotkalaisluotsi Sami Ristilä sanoi.

Sen sijaan jalkaansa loukannut Sasha Anttilainen kertoi ottelun jälkeen, ettei matsissa tullut tälli vaikuttanut vakavalta. Myös kentälle vaihdosta tullut ja valitettavasti melko pian loukkaantunut Juuso Salonen selvinnee kolhustaan ilman sen kummempaa hoitoa.

Lisää uutisia