AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2015

Malinen tietää HIFK:n vahvuudet

Malinen tietää HIFK:n vahvuudet

RoPS saa kotikentälleen keskiviikkona vastaansa HIFK:n. RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen odottaa vahvaa sarjanousijaa äänekkäine kannattajineen.

Vastustajajoukkue HIFK on Malisen mukaan intohimoinen nousijajoukkue, jolla on paljon hyviä pelaajia laittaa kentälle.

- Joukkue on vaihtanut jokaiseen otteluunsa yli puolet joukkueestaan, heillä on siis käytännössä kaksi kentällistä kovia liigapelaajia. Topparipari Aho-Sinisalo on todella vahva kuten myös puolustuksen Anyamele. Maalivahti Eriksson on hyvä samoin kuin keskikentällä Lassas ja kärjessä Sihvolan Pekka, joka vuodesta toiseen tekee kovan määrän maaleja, luettelee RoPS-luotsi Juha Malinen vastustajajoukkueen vahvuuksia.

Myös vierasjoukkueen kannattajaryhmä "Stadin kingit" on kuuluisa fanaattisesta kannustuksesta omiaan kohtaan. Heitä on odotettavissa huomenna Keskuskentälle aika joukko, joka tietää myös paljon järjestysmiehiä paikalle.

- Helsinkiläiset tuovat kannattajaryhmän mukanaan ja se tuo varmasti elämää Keskuskentälle. Faniporukka on positiivisesti ja aktiivisesti toimiva ja saa kannatuksellaan joukkueensa lentoon, kertoo Malinen ja toivoo myös RoPS-fanien innostuvan keskiviikkona kunnon kannustukseen, jotta pisteet saadaan jäämään Rovaniemelle.

RoPS-HIFK Rovaniemen Keskuskentällä keskiviikkona 29.4. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia