AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2015

Eremenko: ”Meillä on suuri mahdollisuus kolmeen pisteeseen”

Eremenko: ”Meillä on suuri mahdollisuus kolmeen pisteeseen”

Pietarsaaressa haetaan keskiviikkona voittotilin aukaisua, kun FF Jaro ja Ilves iskevät yhteen. Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko katsoo luottavaisena otteluun.

Ilveksen paidassa nähdään Jarolle tuttuja pelureita, kun muun muassa Jaron kapteeninakin toiminut Heikki Aho on nykyään Ilveksen takalinjoilla.

- Heikki tietää kyllä tarkasti miten me pelaamme mutta hän ei voi kuitenkaan meitä pysäyttää. Meidän täytyy tehdä vain paljon aloitteita pallottomana, Eremenko sanoo Jaron sivuilla.

Jaro oli lähellä voittoa jo kauden avauspelissään, mutta tuolloin IFK Mariehamn tuli tasoihin viime hetkillä. SJK:ta vastaan Jaro joutui taipumaan niukasti. Nyt haussa on täysi pistepotti.

- Meillä on suuri mahdollisuus keskiviikkona kolmeen pisteeseen. Kyse on enää pienistä asioista ja uskon kyllä vahvasti joukkueeseen. Olemme päässeet harjoittelemaan tässä välipäivinä hyvin ja keskiviikkona Keskuskentälle astelee todella motivoitunut Jaro, Eremenko päättää.

FF Jaro-Ilves Pietarsaaren Keskuskentällä keskiviikkona 29.4. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia